27/10/09

EL CONTE VIATGER

Fa alguns dies ens va arribar a la classe un paquet, quan el varem obrir varem trobar una carta i dos contes. Na M.Jesús va llegir la carta i explicava que un amic del país dels contes necessitava la nostra ajuda, ja que, al seu país desapareixien totes les lletres i dibuixos dels contes i ens demanava si nosaltres el podiem ajudar a omplir aquests contes que ens enviava.


Entre tots varem decidir que l’ajudaríem i que durant una setmana a un racó aniríem dibuixant personatges que ens agradaria que sortissin al conte. quan ja en teníem uns quants, per votació, varem decidir que al conte sortirien aquests 6 personatges:

Decidits ja els personatges ara tocava triar un títol pel conte, van sortir diverses propostes i varem votar la que més ens agradava.

Després de tot això ens varem asseure per taules i entre tots havíem de dibuixar la portada del conte, havíem de prendre les decisions entre tots i posar-nos d'acord en el que volíem dibuixar i això ens resulta un poc difícil, però al final varem fer uns dibuixos ben polits. ara a votar la millor


Ja ho tenim tot decidit, dibuixat i aferrat, només ens manca començar el conte, entre tots van sorgint idees i comentaris per començar la historia, que ara anirem seguint des de casa. Cada setmana trobareu el trocet de conte que s'ha afegit en el blog.

No hay comentarios:

Publicar un comentario